Gas Gas TXT GP 2018: η καλύτερη έκφραση του αυθεντικού Trial

 

 
 
GAS GAS TXT GP 300/280/250/125
Η Gas παρουσιάζει το νέο TXT GP 2018, την πιο συναρπαστική ειδική έκδοση Trial με έντονα αγωνιστικό χαρακτήρα, στην οποία έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια. Μια περιορισμένη σειρά, βασισμένη στην υπεροχή των εξαρτημάτων της που προσφέρει στον αναβάτη την αίσθηση μιας αυθεντικής Grand Prix μοτοσυκλέτας Trial.
Το TXT GP 2018 είναι κυριολεκτικά το πιο εξαιρετικό μοντέλο της επιτυχημένης σειράς Trial της Gas Gas. Από την πρώτη κιόλας ματιά ξεχωρίζει για την όμορφη όψη του, ενώ δικαίως καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις για την ευελιξία, την ανθεκτικότητα και την ικανοποίηση που προσφέρει στον αναβάτη.
Σε μια συνεχή προσπάθεια προς την τελειότητα, η Gas Gas επέλεξε μία σειρά από GP εξαρτήματα για αυτό το αποκλειστικό μοντέλο που ουσιαστικά αποτελεί καρπό της τεράστιας παράδοσης της εταιρείας στους αγώνες. Η σειρά κατασκευάζεται μόνο στο εργοστάσιο στο Salt της Girona και περιλαμβάνει τα μοντέλα 300, 280, 250 και 125 cc. 
Μία ειδική έκδοση με αγωνιστικό χαρακτήρα
 
Η αποκλειστική αυτή σειρά διατηρεί το εμβληματικό κόκκινο χρώμα της μάρκας παρεμβάλλοντας μικρές πινελιές μαύρου και άσπρου για να τονιστεί περισσότερ ο αγωνιστικός χαρακτήρας του μοντέλου. Σε  μια πρώτη ματιά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το τιμόνι Renthal με τα προστατευτικά του, καθώς και τα κόκκινα σιλικονούχα σωληνάκια ψυγείου, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Εκτός από τα ορατά χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρεις που, ενώ δε γίνονται πάντα αντιληπτές στην πρώτη ματιά, είναι πολύ σημαντικές. Ο λαιμός εξάτμισης τιτανίου και οι τιμονόπλακες αλουμινίου, εξαρτήματα κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς συνεισφέρουν στη μείωση του βάρους αυτού του ευκίνητου και δυνατού Gas Gas GP.
Αγωνιστικά εξαρτήματα για οδήγηση ακριβείας

Το νέο Gas Gas TXT GP 2018 ανεβάζει ψηλά τον πήχυ στο περίπλοκο θέμα της ισορροπίας με την προσθήκη πιρουνιού Tech και πίσω αμορτισέρ Öhlins. Χρυσές αναρτήσεις που έρχονται απευθείας από το αγωνιστικό τμήμα και υιοθετούν νέα ελατήρια και ρυθμίσεις για να προσφέρουν επιπλέον σταθερότητα και πρόσφυση.

Με στόχο να ικανοποιεί το ευρύ φάσμα πελατών χωρίς να αλλοιώνεται ο αγωνιστικός του χαρακτήρας, η Gas Gas εισήγαγε μία μεταβλητή προφόρτιση στο ελατήριο του συμπλέκτη (χτένι καμπάνας), έτσι ώστε ο αναβάτης να μπορεί να το ρυθμίζει σύμφωνα με τον τύπο εδάφους και το επίπεδο οδήγησης που επιθυμεί. Το σύστημα αυτό προφόρτισης επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ευαισθησία του συμπλέκτη και ταυτόχρονα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.
Άριστη ποιότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια
 
Η λίστα των νέων εξαρτημάτων αυξάνεται όσο μπαίνουμε στις λεπτομέρειες της μοτοσυκλέτας και ειδικώτερα στον κινητήρα, με την προσθήκη του Carbon Reed Boyesen, της ηλεκτρονικής HIDRIA με δύο χάρτες και του νέου φιλτροκουτιού από ανθρακόνημα. Βελτιωμένη ροπή - καλύτερη από ποτέ σε Gas Gas TXT - τόσο στις χαμηλές στροφές όσο και στις μεσαίες.

Η ειδική αυτή έκδοση που είναι σύμφωνη με τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού EURO4 και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα κομμάτια, αυστηρά αριθμημένα που θα μπορούν να ταυτοποιηθούν από την ειδική πινακίδα.
GAS GAS TXT GP 2018 ΝΕΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:

•  Μπροστινό σύστημα Tech χρυσού χρώματος με νέα settings και ελατήρια
•  Πίσω αμορτισέρ Öhlins ειδικά εξελιγμένο για το TXT GP
•  Ελατήριο καμπάνας με δυνατότητα προφόρτισης
•  Boyesen carbon reeds
•  Ηλεκτρονική ΗIDRIA με δύο χαρτογραφήσεις
•  Φιλτροκούτι Carbon
•  Κεφαλή με δυνατότητα αυξομείωσης της συμπίεσης
•  Τιμόνι Renthal και χερούλια
•  Κόκκινα σιλικονούχα σωληνάκια ψυγείου
•  Πινακίδα 'Special Edition' και χάραξη της ειδικής αρίθμησης

•  Νέες δισκόπλακες σύμφωνα με τον Κανονισμό της FIM
•  Λαιμός εξάτμισης τιτανίου
•  Προστατευτικό σιγαστήρα Carbon
•  Τιμονόπλακες πολύ ελαφρύτερες
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τμήμα Πωλήσεων

e
XTra products
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8