Ενημέρωση Öhlins για πιθανό πρόβλημα αναρτήσεων MOUNTAIN BIKE

 

Öhlins Racing AB, Σουηδία

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι πρώτη προτεραιότητα για την Öhlins. Εντοπίσαμε ένα πιθανό πρόβλημα με τα πιρούνια ποδηλάτων RXF36 Air και RXF34 που πωλούνται ως aftermarket ή εργοστασιακός εξοπλισμός σε ορισμένα ποδήλατα Enduro Specialized, Stumpjumper, Fuse και Levo Mountain bikes. Τα προϊόντα πωλήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2016 και Σεπτεμβρίου 2018.

Έχουν αναφερθεί κάποια περιστατικά, στα οποία η άνω τάπα αέρος (δεξί καλάμι) δεν ήταν σφιγμένη με τη σωστή ροπή (Nm) και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεσφικτεί.  Εάν συμβεί αυτό και δεν το αντιληφθεί ο αναβάτης, το φυσίγγιο μπορεί να βγει απότομα από τον σωλήνα και συνεπώς υπάρχει ενδεχόμενο πτώσης και τραυματισμού του αναβάτη.

Καταθέσαμε εθελοντικά Έκθεση στην Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων ("CPSC") και συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για Tο Δελτίο Τύπου της Ανάκλησης που θα δημοσιευτεί σύντομα. Συμβουλεύουμε τους πελάτες που αγόρασαν πιρούνια Öhlins RXF36 Air και RXF34 Air, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι εγκατεστημένα ως εργοστασιακός εξοπλισμός στα ποδήλατα Specialized Enduro, Stumpjumper, Fuse και Levo,  να σταματήσουν αμέσως την οδήγηση και να τα φέρουν στον αντιπρόσωπο Öhlins ή Specialized ή άλλο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για έλεγχο και επισκευή.

Στην περίπτωση που ο πελάτης πρέπει να αποστείλει το πιρούνι στον αντιπρόσωπο ή σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο για την επισκευή, το κόστος αποστολής καλύπτεται από την Öhlins.

Αφού γίνουν οι επισκευές, οι αναβάτες θα λάβουν ένα κουπόνι για δωρεάν ανταλλακτικά ενός πλήρους service (υλικά μόνο - όχι εργασία) και δωρεάν αναβάθμιση του RXF36.

Oι πελάτες μπορούν να εγγραφούν για το κουπόνι αποζημίωσης απευθείας στην ιστοσελίδα www.ohlins.com/mtb-voucher-registration/  ή από το δεσμό που θα βρουν στη σελίδα της ανάκλησης www.ohlins.com/recall/mtb-air-forks-rxf-36-29-27-5-rxf-34/ .

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που αυτό προκαλεί στους πελάτες μας, αλλά είναι κρίσιμο να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι, τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και αξιόπιστα.

Torkel Sintorn Γενικός Διευθυντής
MTB Öhlins Racing AB

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8