Jaime Busto & Jeroni Fajardo στην Ομάδα Trial Gas Gas

 

 
 
Jaime Busto και Jeroni Fajardo – στην ομάδα GasGas Trial Factory 2018
Δύο ηχηρές συμμετοχές στην ομάδα Trial της GasGas. James Busto και Jeroni Fajardo θα αγωνιστούν για τον ίδιο συναρπαστικό και φιλόδοξο στόχο υπό την καθοδήγηση του 4 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και διευθυντή της ομάδας, Marc Colomer.

Από την παρουσίαση της ομάδας Gas Gas Trial Factory στο Bilbao

Ο Colomer καταθέτει την εμπειρία του στις υπηρεσίες της εργοστασιακής ομάδας Trial Gas Gas την οποία αναμορφώνει ολοκληρωτικά για την επόμενη σεζόν προσθέτοντας δύο ακόμα αναβάτες - το νεαρό ταλαντούχο Jaime Busto και τον έμπειρο Jeroni Fajardo - και δεσμευόμενος για το “μεγάλο άλμα” στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα X-Trial και TrialGP  παλαιότερα γνωστά ως Indoor και Outdoor αντίστοιχα - και επίσης στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial, στην κατηγορία TR1.
MARC COLOMER: “Η ένταξη των Jaime Busto και Jeroni Fajardo στην ομάδα Trial καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της Torrot/GasGas να επιστρέψει στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και την τεχνολογική υπεροχή των νέων μοντέλων Gas Gas. Και οι δύο μαζί ολοκληρώνουν την ομάδα. Ο στόχος είναι το πρώτο σκαλί του βάθρου”.
JAIME BUSTO: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα Gas Gas. Είναι μία καινούργια πρόκληση για μένα. Θα οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα που ήθελα τόσο πολύ και θα είμαι σε μία ομάδα που υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Πραγματικά θέλω πολύ να ξεκινήσω. Η αίσθηση του Gas Gas TrialGP  είναι εκπληκτική και η ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένη. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, πρώτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα X-Trial και, το Μάιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP. ”
JERONI FAJARDO: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την έναρξη της σεζόν. Λανσάρουμε μία νέα μοτοσυκλέτα και μια νέα ομάδα. Στόχος μου είναι να πάρουμε τις υψηλότερες θέσεις στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα X-Trial και TrialGP. Το GasGas TrialGP είναι μια φανταστική μοτοσυκλέτα και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, οπότε ελπίζω ότι θα αγωνιστώ για τις πρώτες θέσεις του βάθρου. Ευχαριστώ την Torrot/Gas Gas που πίστεψε σε μένα".
O Jaime Busto παίρνει την πρώτη του νίκη - Δεύτερη θέση στον εναρκτήριο αγώνα X-Trial 2018
Ο Jaime Busto και ο Jeroni Fajardo έκαναν ήδη το ντεμπούτο τους την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, στο El Vendée (Γαλλία), με το αποκλειστικό, αγωνιστικό μοντέλο TrialGP 300. Για το Busto από το Górliz, 20 ετών, ήταν ή πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα της GasGas, ενώ για το Fajardo από τη Girona, 32 ετών, ήταν η επιστροφή στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο Trial μία δεκαετία πριν.
Μόλις δύο μέρες μετά την παρουσίαση των 2 νέων αναβατών, ο Jaime Busto πήρε τη δεύτερη θέση στο X-Trial της Vendée εξασφαλίζοντας το εισιτήριό του για το μεγάλο τελικό και δικαιώνοντας τις φήμες που τον αναφέρουν ως διάδοχο του Toni Bou. Μαζί με την τέταρτη θέση του Jeroni Fajardo, είναι ένα θαυμάσιο ξεκίνημα της νέας σεζόν για την ομάδα Gas Gas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Indoor που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

Ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί 13 Ιανουαρίου στο Sud de France Arena στο Montpelier της Γαλλίας.
Το κείμενο και οι φωτογραφίες εδώ
eXTra products

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8