Νέα Σειρά Hebo Scratch για MX & Enduro

 

Hebo 10 - Νέα Σειρά Scratch για MX & Enduro

 
Νέα Σειρά Hebo Scratch για MX & Enduro
Η μπλούζα HEBO SCRATCH είναι ανθεκτική και δροσερή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση και ευχέρεια στις κινήσεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης στη βόλτα ή τους αγώνες. Το κύριο ύφασμα απορροφά την υγρασία και τα πλαϊνά διευκολύνουν τη ροή του αέρα για να στεγνώνει γρήγορα.
Χαρακτηριστικά: Kύριο υλικό 100% πολυεστέρας Quick Dry και δευτερεύον πολυεστέρας & Spandex, στρογγυλός λαιμός, ελαστικές μανσέτες, αεριζόμενα και ελαστικά πλαϊνά, γραφικά και χρώματα που δεν ξεθωριάζουν.
Λιαν. Τιμή με ΦΠΑ:   48,40 €
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ
Τα νέα παντελόνια HEBO SCRATCH συνδυάζουν πολλαπλά υλικά και λεπτομέρειες με αρθρωτή εφαρμογή. Τα υφάσματα έχουν επιλεγεί και τοποθετηθεί με προσοχή σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σημείου και εγγυώνται την αντοχή και στα πιο εκτεθειμένα μέρη, την άνεση και την ελευθερία κινήσεων.
Χαρακτηριστικά: Αρθρωτή εφαρμογή και πλαϊνά από ελαστικό πολυεστέρα (4-way) για μέγιστη άνεση, ελαστικό εσωτερικό πλέγμα, ελαφρύ και αναπνέον, αδιάβροχη τσέπη  με φερμουάρ, εσωτερικά μαξιλαράκια EVA στους μηρούς, δέρμα στα γόνατα ανθεκτικό στην θερμότητα και την τριβή, ελαστική ενίσχυση στο γόνατο, οπές για εξαερισμό, TPR και αφρός στα γόνατα, τριπλές ραφές στις κρίσιμες ζώνες, λεπτό ελαστικό στρίφωμα για να μην μπαίνει το παντελόνι μέσα στις μπότες, διπλή ρύθμιση στη ζώνη, ελαστική ενίσχυση πίσω για να αποφύγετε την κίνηση του παντελονιού ενώ οδηγείτε.
Λιαν. Τιμή με ΦΠΑ:  160 €
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ
Τα γάντια της σειράς HEBO SCRATCH έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις του ENDURO και είναι η καλύτερη επιλογή για τις προπονήσεις και τους αγώνες σας.
Χαρακτηριστικά: Ενίσχυση αντίχειρα, έγχυση ελαστικού TPR στα δάχτυλα, κλείσιμο καρπού Velcro και TPR, Nanofront με μαξιλάρι στην παλάμη, ύφασμα Lycra ανάμεσα στα δάκτυλα.
Λιαν. Τιμή με ΦΠΑ:   45,75 €
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ
eXTra products
Τμήμα Πωλήσεων
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8