Ανακοίνωση Öhlins για πιθανό πρόβλημα αναρτήσεων MOUNTAIN BIKE

Αγαπητέ αναβάτη Öhlins με πιρούνι Αέρος RXF,

Στην Öhlins, η σωστή λειτουργία των αναρτήσεων και η ασφάλεια του αναβάτη είναι πρωταρχική μας μέριμνα.

Με βάση πληροφορίες που είχαμε από το χώρο, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι τα πιρούνια Öhlins RXF 36 29 / 27.5 και όλα τα πιρούνια RXF 34 που πωλήθηκαν ως aftermarket ή ως στάνταρντ εξοπλισμός specialized στα μοντέλα 2017 Stumpjumper, Enduro και Fuse και 2018 Stumpjumper, Enduro, Levo, ενδέχεται  να παρουσιάσουν ένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα  σε μερικά πιρούνια ενδέχεται , η δεξιά τάπα (αέρα) να μην είναι επαρκώς σφιγμένη και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεσφικτεί.  Εάν συμβεί αυτό και δεν το αντιληφθεί ο αναβάτης, το φυσίγγιο μπορεί να βγει απότομα από τον σωλήνα. 

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τους αναβάτες μας να σταματήσουν να οδηγούν, και από τους αντιπροσώπους μας να σταματήσουν να πωλούν τα πιρούνια και τα ποδήλατα που επηρεάζονται. Εργαζόμαστε πυρετωδώς σε συνεργασία με την Specialized για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Μόλις λάβουμε τις απαραίτητες κυβερνητικές εγκρίσεις για τη λύση, θα εκδώσουμε μια ανάκληση για να διορθώσουμε τα πιρούνια και να επιστρέψετε στην οδήγηση. Καθώς προχωρούμε με τις πρακτικές της ανάκλησης και τις εγκρίσεις, ο ιστότοπός μας θα ενημερώνεται συνεχώς.

Παρακαλούμε σημειώσετε ότι, άλλα πιρούνια Öhlins, όπως τα RXF 36 coil forks, δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία και να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Öhlins στη χώρα σας.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε αναρτήσεις Öhlins.

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8